Mitt liv som Munk

Et portrettintervju med munken Long Po


Et portrettintervju med Phra Ratchapariyattayalangkan (Long Po). En høyt respektert munk fra Thailand som har valgt å bosette seg i Norge og er leder av Wat Thai Gardermoen. Han er 91 år gammel og kjent som et varmt og inkluderende medmenneske samtidig som han har en fortid som overhode og leder for et stort antall munker og templer i Thailand.


Video fra åpningssermoni

Wat Thai Gardermoen – Åpningssermoni


Wat Thai Gardermoen hadde sin åpningssermoni den 02.07.2017. I den anledning ble det også avduket en helt ny Buddha som ble fløyet inn fra Thailand. Videoen viser stemningen ved templet og det ritualet som er rundt et slikt opplegg. Den Thailandske Ambassade stilte med ambassadøren som representant for det offentlige Thailand.


Den Thailandske Ambassade

Ambassadør Hr. E. Mr. Prasittiporn åpnet arrangementet.


Vi føler oss beæret og er veldig glad for at Den Thailandske Ambassade sendte sin Ambassadør Hr. E. Mr. Prasittiporn til templet vårt. Ambassadøren åpnet arrangementet og avduket vår nye Buddha som kom direkte fra Thailand med fly. Det at ambassaden stiller opp slik, viser hvor stor betydning vårt tempel har i vårt lille lokalmiljø. The thailandske miljøet er stolt over ambassadens tilstedeværelse og benytter anledningen til å takke ambassadøren.

https://watthai.no/wp-content/uploads/2017/07/ambassadør-prasittiporn-1200x675.jpg
https://watthai.no/wp-content/uploads/2017/07/munk_long_po-1200x675.jpg

Munken fyller 91 år

Templets høyt respekterte Munk Long Po fyller 91 år.


Templets høyt respekterte Munk Long Po fyller år. Gratulerer så masse med dagen og vi håper at både åpningen av templet, avdukingen av vår nye Buddha, ambassadens tilstedeværelse, var en verdig bursdagspresang. Hele 91 år er en høy alder i seg selv, men Long Po bærer sin høye alder med verdighet og respekt. Han er et varmt menneske og gir mye av seg selv til alle som ønsker en dyp og varm samtale. GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN!

สมาคมวัดพุทธไทยในการ์เดอร์โมน
(เดิมชื่อวัดพุทธสมาคมฟุตบอลคลับปลา)
Trondheimsvegen Jessheim 727
2054 Mogreina
+(47) 639 71 310
+(47) 916 50 914
+(47) 916 50 915